Nokia 5228 - Alliberar memòria

background image

Alliberar memòria

Per veure l'espai disponible per als diferents tipus de dades, seleccioneu Menú >

Aplicacions > Oficina > Adm. fitxers.
Moltes de les funcions del dispositiu fan ús de la memòria per emmagatzemar

dades. Quan la memòria del dispositiu estan a punt d'esgotar-se en diferents

ubicacions, el dispositiu us n'informa.
Per alliberar memòria, transferiu dades a una targeta de memòria compatible (si

està disponible) o a un ordinador compatible.
Per eliminar les dades que ja no necessiteu, feu servir l'administrador de fitxers o

obriu l'aplicació corresponent. Podeu eliminar el següent:
● Missatges de les carpetes de missatgeria i missatges de correu electrònic

recuperats a la bústia

● Pàgines Web desades
● Informació de contacte
● Notes de l'agenda
● Les aplicacions que apareguin a l'administrador d'aplicacions i que ja no

necessiteu

Ajuda

© 2010 Nokia. Tots els drets reservats.

13

background image

● Fitxers d'instal·lació (.sis o .sisx) d'aplicacions que hagueu instal·lat. Transferiu

els fitxers d'instal·lació a un ordinador compatible.

● Imatges i videoclips de la Galeria. Feu una còpia de seguretat dels fitxers a un

ordinador compatible.

2. Començar

Inserir la targeta SIM

Important: Per no fer malbé la targeta SIM, abans d'inserir o treure la

targeta, extraieu la bateria.

Important: No utilitzeu una targeta mini UICC SIM, també coneguda com a

targeta SIM micro, una targeta SIM micro amb un adaptador o una targeta SIM amb

desconnexió mini-UICC (vegeu il·lustració) al dispositiu. Una targeta SIM micro es

més petita que una targeta SIM estàndard. Aquest dispositiu no és compatible amb

les targetes SIM micro i l'ús de targetes SIM incompatibles pot causar danys a la

targeta o al dispositiu i pot corrompre les dades desades a la targeta.

És possible que ja hi hagi una targeta SIM inserida al dispositiu. En cas

contrari, feu el següent:
1. Obriu la tapa de la ranura de la

targeta SIM.