Nokia 5228 - Assistència

background image

Assistència

Si voleu obtenir més informació sobre l'ús del producte o bé no esteu segur de com

ha de funcionar el dispositiu, consulteu les pàgines d'assistència de

www.nokia.com/support o bé el lloc web de Nokia del vostre país,

www.nokia.mobi/support (per a dispositius mòbils), l'aplicació d'Ajuda del

dispositiu o la guia d'usuari.
Si això no soluciona el problema, realitzeu una de les opcions següents:
● Reinicieu el dispositiu: desactiveu el dispositiu i retireu-ne la bateria. Després

d'uns quants minuts, col·loqueu-hi la bateria i activeu-lo.

● Restabliu la configuració de fàbrica com s'explica a la guia. Quan restabliu el

dispositiu, els documents i els fitxers se suprimiran. Feu una còpia de seguretat

de les dades abans de començar.

© 2010 Nokia. Tots els drets reservats.

10

background image

● Actualitzeu el programari del dispositiu de manera regular per obtenir un

rendiment òptim i possibles novetats, tal com s'explica a la guia de l'usuari.

Si el problema persisteix, poseu-vos en contacte amb Nokia per saber com podeu

reparar-lo. Visiteu www.nokia.com/repair. Abans d'enviar el vostre dispositiu a

reparar, feu una còpia de seguretat de les dades que conté.