Nokia 5228 - Codis d’accés

background image

Codis d'accés

Si no recordeu cap dels codis d'accés, poseu-vos en contacte amb el proveïdor de

serveis.
● Codi de número d'identificació personal (PIN) — Aquest codi protegeix la vostra

targeta SIM d'usos no autoritzats. El codi PIN (de 4 a 8 dígits) es proporciona

normalment amb la targeta SIM. Després de tres entrades incorrectes

consecutives del codi PIN, el codi es bloquejarà i us caldrà el codi PUK per

desbloquejar-lo.

Ajuda

© 2010 Nokia. Tots els drets reservats.

11

background image

● Codi PIN2 — Aquest codi (de 4 a 8 dígits) es facilita amb algunes targetes SIM i

és necessari per accedir a determinades funcions que ofereix el dispositiu.

● Codi de bloqueig (també es coneix com a codi de seguretat) — El codi de bloqueig

us permet protegir el dispositiu contra usos no autoritzats. El codi predefinit és

12345. Podeu crear i canviar el codi i configurar el dispositiu perquè us el sol·liciti.

Manteniu el nou codi en secret i en un lloc segur i independent del dispositiu. Si

heu oblidat el codi i el dispositiu està bloquejat, us caldrà assistència tècnica. Es

possible que s'apliquin tarifes addicionals i que se suprimeixin les dades

personals que hi hagi al dispositiu. Per obtenir més informació, poseu-vos en

contacte amb un punt de Nokia Care o amb el distribuïdor del vostre dispositiu.

● Codi clau de desbloqueig personal (PUK) i PUK2 — Aquests codis (de 8 dígits) són

necessaris per canviar un codi PIN o PIN2 bloquejat, respectivament. Si no se us

proporcionen els codis amb la targeta SIM, poseu-vos en contacte amb el

proveïdor de serveis de xarxa, la targeta SIM del qual és al vostre dispositiu.

● Número d'identitat d'equip mòbil internacional (IMEI) — Aquest número (15 o

17 dígits) s'utilitza per identificar dispositius vàlids a la xarxa GSM. Els dispositius

que, per exemple, hagin estat robats, es poden bloquejar perquè no puguin

accedir a la xarxa. El número IMEI del dispositiu es troba a sota la bateria.